Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/svenskavloggare.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/svenskavloggare.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
VIDEOHJÄLPEN 2017 | GET UP AND LEVEL UP MED PStaffan & AmandaEdding | TORSDAG – Svenska Vloggare

VIDEOHJÄLPEN 2017 | GET UP AND LEVEL UP MED PStaffan & AmandaEdding | TORSDAG

Starta din dag med PStaffan & AmandaEdding som gör roliga challanges och pratar om olika ämnen. Perfekt till en mysig frukostmiljö.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Videohjälpen är en välgörenhetslivestream till förmån för Musikhjälpen som sänds dygnet runt mellan 4-10 december 2017, från Kulturhuset Stadsteatern (under öppettider) och United Screens Creator Studio i Stockholm.

Läs mer om, titta på och skänk pengar till Videohjälpen här:
http://videohjalpen.se/

Alla donationer som kommer in går oavkortat till Musikhjälpens insamling, som i år samlar in pengar för att motverka barntrafficking. Alla pengarna sätts in på Videohjälpens bössa i slutet av streamen.

Man kan skänka pengar antingen via Swish, kort eller direktbetalning, följ länken nedan till hemsidan för att hitta en länk till hur de gör! När du skänker pengar så kan du även skicka med ett meddelande till de som är med i sändningen, eller öronmärka pengar till ett mål (Målen hittar du på hemsidan: läs på respektive mål vad det går till i sändningen! Alla pengar, oavsett mål, går direkt och oavkortat till samma ändamål: Musikhjälpens insamling 2017, där temat i år är ”Barn är inte till salu”.)

I sociala medier kan du använda #videohjalpen för att tagga dina inlägg!

Videohjälpen produceras med hjälp av United Screens, Kulturhuset Stadsteatern, Qruxel E-sports studios, Bright Group och deltagarna i sändningen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *