Johan Bakke – Vlog #22 160513 – Om gårdagens bilbingo och lite annat

Dagens vlogg handlar till stor del om årets första bilbingo på Hammarby IP i Gästrike-Hammarby, som gick av stapeln igår kväll! Har jag inget annat jobb så sitter jag där och är utropare varje torsdagkväll under sommaren.

Från och med den här vloggen kommer de flesta av mina vloggar att vara tillbakablickar på dagen före, jag hinner ändå inte ladda upp och dela dom samma dag som dom filmas så jag kommer att börja ladda upp under natten och dela dagen efter. Nån gång ibland kommer det nog kortisar filmade samma dag som dom släpps, men de flesta kommer att släppas dagen efter dom filmas och redigeras.

Jag är annars en musiker som laddar upp blandad musik, både eget och covers. Prenumerera så får du uppdateringar om allt material jag släpper!

Glöm inte bort att kolla in mina övriga kanaler:
Hemsida/Blogg: http://www.johanbakke.com
Facebook: http://www.facebook.com/johanbakkemusic
Instagram: http://www.instagram.com/johanbakke
Soundcloud: https://soundcloud.com/johanbakke

Intromusik: Disco Sting av Kevin MacLeod licensieras under licensen Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Källa: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100363
Artist: http://incompetech.com/

Bakgrundsmusik: Guiton Sketch av Kevin MacLeod licensieras under licensen Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Källa: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100473
Artist: http://incompetech.com/

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *